Workshopunkon a kenyérkészítésnek egy hagyományos módját, a kovászolást, sajátíthatják el a résztvevők. 

A kovászkenyérnek számos pozitív hatása van szervezetünkre: nem tartalmaz adalékanyagot, élesztőt, magas a tápanyagtartalma és emellett könnyen emészthető. Nem utolsó sorban ínycsiklandozóan finom, illata pedig egyenesen rabul ejt mindenkit!

Akik már készítettek velünk kovászos gyökérrudakat, ezúttal egy jóval összetettebb kovásztermék, a kovászos kenyér sütésének technikáját ismerhetik meg. Akik még kezdők a kovászolásban, őket is várjuk szeretettel, hiszen workshopunkon a kovászkészítés alapjaitól kezdve ismertetjük a kenyérkészítésnek ezt az ősi művészetét. A résztvevők megtanulhatják elkészíteni a tökéletes kovászt, és megtudhatják a kenyérsütés apró trükkjeit. A megszerzett ismeretek és az alapok birtokában otthon kialakíthatják a saját sütési stílusukat, és a hétköznapok részévé tehetik ezt a nem mindennapi módszert, elbűvölve ezzel családjukat és barátaikat.

Az ár tartalmazza:
- üdítő, kávé, rágcsálnivaló fogyasztás
- megsütött kenyerek elfogyasztása
- hazavihető kenyér tészta az otthoni sütéshez
- kovász a további neveléshez

A jelentkezéshez online foglalás szükséges, amit a honlapunkon keresztül megtehetsz az eseménynél. 
A kurzust csak 4 fő felett tartjuk meg!

Várunk szeretettel!

időtartam 4 óra
létszám 10 fő
korhatár 12 év
Dátum 2020. 03. 21. 09:00
Dátum 2020. 03. 26. 17:00
Dátum 2020. 04. 01. 17:00
Dátum 2020. 04. 04. 14:00
Dátum 2020. 06. 16. 17:00
Dátum 2020. 06. 23. 17:00
Dátum 2020. 06. 27. 10:00
Dátum 2020. 07. 14. 17:00
Dátum 2020. 07. 21. 17:00
Dátum 2020. 09. 16. 17:00
Dátum 2020. 09. 29. 17:00
Dátum 2020. 10. 15. 17:00
Dátum 2020. 10. 24. 09:00
Dátum 2020. 10. 27. 17:00
Dátum 2020. 11. 12. 17:00
Dátum 2020. 11. 19. 17:00
Dátum 2020. 11. 30. 17:00
13 000 Ft
adóval együtt Áfa (27.00 %)
Készlet ellenőrzése...