Kedves Hölgyek!

Ha szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni, elszakadni a hétköznapok zsúfoltságától, és önfeledten lazítani, akkor Nektek ajánljuk a Bor és Kenyér Klubot!
Lágy zene, jó társaság, illatos, friss falatok, és a legkifinomultabb borok... más nem is kell a feltöltődéshez, ugye?

A Bor és Kenyér Klub harmadik alkalmán Inokay Lívia vendége Stier László lesz, akinél a bor éppolyan szerelem, mint Líviánál a kenyér.
Kettejük hobbija ezen az estén egy hangulatos kóstolóvá fonódik össze: a borok ízlelgetése közben az estét egy látványsütés fűszerezi meg.
A helyben készült fokhagymás-sajtos grissinit, a lenmagpelyhes-zabpelyhes parasztkenyeret és az aszalt szilvás-diós rozskenyeret a megfelelő borokhoz társítva fogyaszthatják a résztvevők.

Chardonnay Törésvár 2019      

Könnyű, üde, reduktív technológiás Chardonnay trópusi jegyekkel. Termőhely: Felpéc, Törésvár - dűlő

Muscat del Sol 2019                                                      

Muskotály és Chardonnay házasítás, azaz a bodzavirágos Muskotály szépen kiegészül a Chardonnay trópusi világával, valamint a korty is hosszabb lesz. Savszerkezete példás : széles és hosszú, amit főleg a Muskotálynak köszönhet. A pannonhalmi újborversenyen EZÜST minősítést kapott.

4 Friends 2019                                  

Négy fajta fehérbor házasításából egy összetett fehérbor született. Szerkezetét szépen építi az újhordós érlelés. Filozófikus bor, megérdemli a hosszabb beszélgetést.

Solaris Virgin 2019                                                        

A Solaris szőlőből nagyon összetett, többdimenziós bor készíthető. Illatában virágok, méz, aszalt gyümölcs, gyógynövények. Ízében aszalt gyümölcs és hársfaméz. Harmónikus, magas extrakt-tartalmú bor nagyon hosszú lecsengéssel. Pannonhalmi újborverseny: arany minősítés.

Cabernet Franc 2018                    

Sötét bogyós gyümölcsök, csokoládé, hordós jegyek, édes lecsengés… mi kell még az esti koccintásokhoz ?

Cabernet Sauvignon 2018

Összetett, de harapás nélkül iható CS, nagyon szép alapanyagból, újhordós érleléssel.

Bordeaux cuvée 2017                                  

Merlot, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc borok házasításából. Mélyebb ízvilággal, összetettebb és erősebb tanninszerkezettel.

Várunk minden kedves hölgyet szeretettel!

időtartam 4
létszám 10
a kurzust vezeti Inokay Lívia
korhatár 18
Dátum 2020. 01. 09. 18:00
7 000 Ft
Készlet ellenőrzése...